Kuluttajapossu arvostelee McDonald’sin väitteitä laadukkaasta lihasta: ”Suomen McDonald’s mainostaa jauhelihapihvejään laadukkaiksi. Mitä nämä laadukkaat jauhelihapihvit todellisuudessa ovat? – Ne on 100% puolalaista pakastejauhelihaa, johon on myös käytetty lehmänlihaa. Kun kysytään kauppahallien lihamestareilta, niin he eivät suosittele lehmänlihaa, koska se on vanhaa nautaa ja näinollen sitkeätä. McDonald’sin mielestä heidän jauhelihapihvinsä ovat laadukkaita pakastetusta lehmänlihasta huolimatta. Mäkkäri tietää, että lihansa ovat laadukkaita, mutta eivät tiedä tuotanto-olosuhteista kovin tarkasti. Yrityksen edustaja kertoi: ”Minulla ei ole tarkkoja tietoja kaikkien tilojen rehun koostumuksesta tai muista tarkoista käytännöistä, jotka voivat tilalta toiselle vaihdella laajastikin”

Pihvien tuotantomaa on Puola (valmistaja: OSI Food Solution) kuten aiemmin tuli mainittua. Päätöstään he ovat aikaisemmin perustelleet keskittämisellä ja saatavuudella.” (Mari Koo; McDonald’sin nettisivuilla yrityksen tietoja käytetyistä raaka-aineista)