Nollavaimo kävi ostamassa Ruohonjuuresta mm. siemeniä ja teetä. Hän toteaa, että samalla summalla olisi Lidlistä saanut ison läjän perustuotteita: ”Käsi sydämellä tai vaikka palleilla. Kellä muulla kuin ökyrikkailla it-miljonääreillä on muka varaa ostaa luomu- ja ekotuotteita niin, että niillä myös elää ? Noilla siemenillä, jotka ostin, ei kovin pitkälle pötkitä, vaikka niitä olisikin lioteltu siinä kookosrasvassa. [- – -]
No, mitäs tämä sitten tietää ? Sitä, että ’köyhät’ syövät pakon edessä niitä halpoja ja paskoja hiilihydraatteja ja rasvoja, josta syystä sairastuvat ja muodostavat yhteiskunnalle entistä suuremman taakan, kun taas rahamiehet ostavat kallista superfoodia ja puhdasta lähiruokaa ja elävät 20 vuotta kauemmin onnellisina ja hyvinvoivina. [- – -] Mutta onko nyt mikään ihme, jos minäkin mieluummin ostan Kiinassa valmistetun muovitiskiharjan, joka maksaa 0,95 euroa sen sijaan, että ostaisin koivusta veistetyn suomalaisen ekoharjan, joka maksaa 6,95 euroa. Tarjouksessa. (Mari Koo, kiitos Kaisalle linkistä)