Kulutusjuhla

Puolitoistavuotiaalla digiboksilla päivitysongelma, eikä Gigantista saa varalaitetta korjauksen ajaksi

Lotta Backlundilla on ongelmia digiboksin kanssa: ”Meidän digiboksi on rikki ja maanantaina alkoi Suurin Pudottaja ja tänään Castle! Ja kun soitin Gigantin asiakaspalveluun ja juttelin kivan Kari-pojan kanssa hän sanoi että sen voi viedä sinne myymälään, ja se korjataan, ja sieltä saa sitten siksi aikaa vaihdossa toisen laitteen. Se sanoi sen vielä toisen kerran sen puhelun aikana, mutta SAAKO Gigantista digiboksia vaihdossa jos vie omansa korjaukseen? EI! Fan också, Kari. Siis TV:hän kyllä toimii, koska siinä on sisäänrakennettuna tietty oma digiboksi mutta sillä ei voi tallentaa, enkä mä ikinä ole klo 18 missään tv:n katsomisasemissa.

Ja miten voi olla että ostimme ton digiboksin puolitoista vuotta sitten ja siinä on nyt jo joku päivitysongelma? Koko se keskustelu Gigantissa oli vähän absurdi.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)

2 Comments

  1. Mitä ihmeellistä tässä on?

    Nykyinen kulutuseletroniikka on tehty kestämään takuuajan ja jos laitteen takuu ei kata vaihtolaitetta, ei jälleenmyyjillä usein ole mahdollisuutta tai intressejä ilmaiseksi tuollaisia palveluja tarjota.

  2. Tuo ei todellakaan yllätä nykyisillä kodintekniikan vanhenemisajoilla. Tosin myös syyttävä sormi itselläni osoittaa vahvasti Gigantin suuntaan, jolla olisi paljon petrattavaa viallisten tuotteiden takuuhuoltojen hoitamisen kannalta. Vaimoni on ostanut ko. ketjusta kaksi kertaa kännykän ja molemmilla kerroilla laite on osoittautunut vialliseksi. Laitteita yritettiin korjata Gigantin melko heikon asiakaspalvelun omaavan huoltopisteen kautta useaan kertaan ja aina palvelu oli suorastaan ala-arvoista eikä tietenkään vaihtolaitetta pystynyt toimittamaan (kyse oli siis alle viikon vanhoista laitteista). Lopulta homma meni molempien laitteiden osalta siihen, että vaadimme melko kovaan ääneen uutta laitetta eikä enää huoltokierrettä, johon sitten pitkin hampain suostuivat. Mutta näiden tapausten jälkeen ei juurikaan olla Gigantista mitään hankittu.
    Ehkä salama vain sitten sattui iskemään useamman kerran samaan paikkaan, tiedä häntä..