Brunssipartion Elovena pettyi helsinkiläisen ravintola Lämmön brunssiin ja pyysi rahansa takaisin: ”Nettisivuilla 15 euron brunssia mainostetaan muun muassa uunituoreilla croissanteilla, hedelmillä tai hedelmäsalaatilla, leivonnaisilla ja lihavalikoimilla. Kuulostaa hyvältä, mutta totuus on toinen. Puolityhjä sali alkoi heti epäilyttää, mutta päätimme kuitenkin jäädä testaamaan brunssin.

Croissantit olivat kaukana uunituoreista, samoin leipä, nahistuneet kasvikset näyttivät lauantain brunssilta ylijääneiltä, omituisen näköinen hedelmäsalaatti oli kuulemma pakasteesta (pakastehedelmäsalaattia!), lihat näyttivät epäilyttävältä ja ”leivonnaisina” oli tarjolla kaupan keksejä ja puolikkaita pullia. [- – -] Ravintola Lämpö oli Helsingin ensimmäinen brunssi, josta pyysin rahat takaisin. Tuntui pahalta, mutta yritän kehittyä kuluttajana. Tiskillä ei edes kysytty, miksi olin tyytymätön. Onko näin tapahtunut ennenkin? Eikö henkilökunta seiso tarjoilujen takana?” (Mari Koo)