Kulutusjuhla

Levyalen toteutus kaipaa parannusta

Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT organisoi ensimmäisen virallisen levyalen ja oman nettisivunkin sille. Paremminkin homma olisi voitu hoitaa, sillä olen samaa mieltä kuin pni:

Saitti ei kerro mitä levyt maksavat, joten sen suhteen siitä ei siis ole mitään hyötyä. Sieltä ei myöskään käy ilmi että onko levyjä oikeasti saatavilla, eli se ei ole informaatiota vaan dataa. Tämän nollatiedon lisäksi Levyale.fi on hankala käyttää.

Antti puolestaan toteaa alesta:

Nyt lehtitiedon mukaan alennettuina on n. 300-500 nimikettä. Kampanjan virallinen sivusto väittää, että 500. Ketä tässä nyt uskoo?
Joo. Itse ostan Asan Foetidan.

Marjutin vinkistä kävin hakemassa itselleni Sielun Veljien juuri julkaistun ”Otteita Tuomari Nurmion laulukirjasta” 11,90 euron hintaan Anttilasta.

Samalla mukaan tarttuivat esimerkiksi viime vuonna julkaistut von Hertzen Brothersin ”Approach” ja Ilosaarirock-juhlakokoelma (jolla on tietysti minulle sen verran tunnearvoa, että vajaat kahdeksan euroa voin siitä maksaa ihan vain fyysisenä esineenä).

Lisäys myöhemmin:

Teemun mielestä Levyalen valikoima vaikuttaa niukalta:

Levyalessa haisee hieman se, että valikoima ainakin näin lyhyellä tutustumisella on melko rajattu. Jos (vanhoja) levyjä ostan, niin täydentelen mieluummin levykauppojen alelaareista tai midprice-kokoelmista.

Lisäys 21.1:

Meinasi unohtua, mutta laitetaan nyt esiin. Eli myös Schizo-Janne ihmettelee Levyalen kampanjaa:

Mitä hemmettiä ÄKT:n tyypit oikein ovat miettineet? Listataan levyjä ja liikkeitä, joista levyjä ehkä saa tai sitten ei. Ja hintaakaan ei ilmoiteta. Mutta ne ovat alennuksessa.

Kun olin tämän tekstin kirjoittanut, lähetin tiedon ÄKT:n apulaisjohtaja Tommi Kyyrälle, joka vastasi 11. tammikuuta seuraavasti:

Kiitos vinkistä. Yritän jossain vaiheessa ehtiä lukemaan kommentteja. Olen valitettavasti tällä hetkellä niin tukossa töiden kanssa ja sitten matkoilla, että menee varmaankin helmikuun alkupuolelle.

Jään siis odottamaan, miten siltä puolelta reagoidaan.

2 Comments