Nettitilaus tuli yllättävän tullin vuoksi kalliiksi Pasi Jääskeläiselle: ”Tilasin Sendit.comista tv-sarjan Stargate, kun suht halvalla tarjosivat. Oletin, että kyseessä on brittiläinen firma, siis tilaus olisi EU:n sisäinen. Ihmettelin hiukan, kun tilaus viipyi, vaikka lähetysilmoitus oli tullut jo ajat sitten. Ja sitten tänään tuli kirje Itellasta. Siinä ilmoitettiin, että paketti on juuttunut Vantaan tulliin ja että alveja ja tulleja pitäisi maksaa, ennen kuin se lähtee tulemaan meille. Ja tietysti lisämaksu Itellalle, jotta ne siellä hoitaisivat asian. – – – Tutkin lähetyksen papereita, jotka tulli toimitti pdf-tiedostona kirjeen mukana. Havaitsin oudon lähetyspaikan: Guernesey, GB. Eli Isossa-Britanniassa paikan pitäisi kyllä sijaita, mutta nettihaku osoitti, ettei tämä Guernesey sijaitsekaan EU:n sisällä.

Prkl, sanoi entinen isäntä, kun vahingossa dvd-levyjä EU:n ulkopuolelta tilasi, syynä firman sivujen hämäävä luonne.” (Mari Koo)