Kulutusjuhla

Suomalaisen Kirjakaupan Facebook-kampanja ei toiminut

Mina pettyi Suomalaisen Kirjakaupan ystävänpäiväkampanjaan: ”Tulin liittyneeksi Facebookissa Suomalaisen KirjakaupanYstävänpäivälahja-sovellukseen, jossa sai (oletettavasti) lahjaksi Anne B. Radgen Berliininpoppelit-pokkarin ja saattoi lahjoittaa sellaisen ystävilleenkin. On hyvä juttu, että yrityksetkin alkava herätä internetin uusiin mahdollisuuksiin, mutta ikävä kyllä kampanjan suunnittelu taisi kärsiä pahasta Facebookin suosion aliarvioinnista eikä siis oikein toiminut.

Lähetin asiasta palautetta kirjakaupalle, ja ajattelin, että koska en varmaankaan ole ainoa, jolle näin kävi, teitäkin ehkä saattaa kiinnostaa. Liitän siis lähettämäni palautteen tähän .” (Mari Koo)

Lisäys seuraavana päivänä: Minan palautteeseen reagoitiin nopeasti ja ilahduttavasti. ”Kannatti siis laittaa palautetta, sillä nyt saan sittenkin tuon luvatun kirjan, jota olinkin odottanut pääseväni lukemaan.”

1 Comment

  1. Sain kutsun samaiseen sovellukseen. Liityin. Sain meilin, että kirjan saa noutaa kaupasta ja, että sen saa meilitulostetta vastaan. Minä tulostin. Löysin tulosteen työpöydältäni tänään (kymmenen päivää viimeisen hakupäivän jälkeen). Miksi en noutanut kirjaa koskaan, ihmettelin. Sitten muistin. Meili tuli päivää ennen kirjan ensimmäistä noutopäivää. Unohdin tulosteen pöydälle ja koko homman sen siliän tien. Jos meili olisi tullut ensimmäisenä noutopäivänä olisin napannut kirjan matkalla kotiin. Nyt se siis jäi. Ajoitus oli minulle väärä.