Kulutusjuhla

Lidlin luomuvalikoimaa alehintaan

Vihreällä taipaleella -blogin kirjoittaja on asioinut viime lauantaina Lidlin luomualessa: ”Huomasin suureksi ilokseni, että Lidlissä on tarjouksessa kaikki luomutuotteet, -20%. Suuntasin askeleeni siis lähimpään Lidliin ja ostin hilloa ja pakastevihanneksia. Kyseisen kaupan luomutarjonta ei ole mitenkään suunnattoman suurta, mutta jotain mielestäni varsin hyviä tuotteita sieltä löytyy ja vieläpä hyvään hintaan. Tuotteet eivät taida olla kotimaisia, mutta eipä kai kaikkea voi saada.

Pidän mm. luomumansikkahillosta. Siinä on enemmän marjoja ja vähemmän lisäaineita kuin suomalaisissa hillosiskoissaan ja hintakin on erittäin kilpailukykyinen. Ostamani pakastevihannekset (parsakaalta, kukkakaalta ja porkkanaa sisältävä) vaikuttaa myös lupaavalta – jostain syystä olen suosinut tuoreita vihanneksia, vaikka väittävät, että pakastetut sisältäisivät (lähes) yhtä paljon vitamiineja kuin tuoreet.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Tuleva elintarvike-ekonomisti

    Mielestäni luomun idea kärsii todella, jos tuotteita kuljetetaan pitkiä matkoja. Itse suosin lähiruokaa, vaikka opiskelija olenkin.

  2. Luomuomenamehu on hyvää. Tuorepuristettua oikein, hinta on laatuun nähden kohtuullinen.